Uppleva & Göra

Ta för dig!

I Tullinge  är det nära till det mesta, inte minst natur och friluftsliv. Dessutom ligger storstadens alla möjligheter endast dryga 20 minuter bort. Den regionala stadskärnan Flemingsberg i grannkommunen Huddinge erbjuder förutom ett fantastiskt sjukhus, arbetsplatser inom såväl sjukvård som forskning.

Tullinge som av traditionen är en plats för friluftsmänniskor erbjuder bostäder nära naturen och friluftsområden. Den senaste kommundelen, Rikstens Friluftsstad, ligger på joggingsavstånd till Sörmlandsleden och Lida Friluftsgård.

lida_0074

 

 

 

 

 

 

Förutom friluftsaktiviteter, finns i Tullinge ett rikt föreningsliv, såväl inom kultur som sport och idrott. Det nya biblioteket intill kommunhuset erbjuder dessutom bokcafé och en liten teatersalong. I Bio Falken visas under vintersäsongen ”Opera on Demand” från Metropolitan i New York.

Värdshuset i gamla Ulfbergsgården erbjuder lunch och middag under fredag-söndag. Mycket omtyckt för familjesammankomster.

Ulfsbergsgården

Ulfsbergsgården

 

Kultur- och fritidsförvaltningen

Verksamhetschef:  Lasse Larsson

lasse.larsson@tullingekommun.se

Tel: 08-778 00 20

___________________________________________________________

Tullinge Kommun
Kultur- och fritidsförvaltningen

Box  12345
146  50 Tullinge

Besöksadress:

Nyängsvägen 5 A
146 45 Tullinge

Translate »

Detta är en tänkt hemsida för en framtida Tullinge Kommun

Du har kommit till en sida som marknadsförs av Tullingepartiet. Innehållet på webbplatsen visar hur en framtida Tullinge Kommun skulle kunna se ut.

Om du vill utforska webbplatsen klickar du på ”Fortsätt” annars klickar du på ”Lämna webbplatsen”