Boka lokal

Föreningar och privatpersoner kan hyra ett flertal av kommunens lokaler då de inte används av den ordinarie verksamheten. Lokalerna är lämpliga för diverse sammanträden, idrottsaktiviteter, kursverksamhet, fester och evenemang.

Priser

Priserna varierar på lokalens storlek, antalet timmar samt vem som hyr. Föreningar med aktiviteter för barn och ungdomar betalar generellt sett mindre än privatpersoner och föreningar som vänder sig till vuxna. Till höger finner du detaljerade listor som innehåller de lokaler som kommunen hyr ut samt hur mycket de kostar.

Bokning

Sök lediga tider

Nu kan du på egen hand söka efter lediga tider i de flesta av kommunens lokaler i vårt lokalbokningsprogram, undantaget är mötesrummen i Kommunhuset. Se länk till höger under e-tjänster.

Nya kommunhuset och skollokaler

Bokning av kommunhusets lokaler samt skollokaler inkl mindre gymnastiksalar gör du hos Tullinge Kommun (kommunens reception och växel) på tel 08- 778 00 20 , eller e-post bokning@tullingekommun.se. Information om rum och priser, se prislistan till höger på den här sidan.

Sporthallar och konstgräsplan

Bokning av sporthallar och konstgräsplaner kan du göra till höger på den här sidan.

Allmänt om bokning och avbokning

Tänk på att vara ute i god tid så att du säkert får den lokal som du vill hyra. Om du vill ha tillgång till en lokal under regelbundet återkommande tider, kan det vara bra att schemaboka, så att du eller din förening garanteras tillgång till lokalen under den bokade tiden. För att kunna avboka en lokal utan kostnad, så måste du höra av dig tre arbetsdagar före aktuellt datum.

Mer information

För övrig information om regler och policys se kommunens lokaluthyrningsprinciper för idrottslokaler under mer information till höger.

Kultur och Fritidsförvaltningen

Verksamhetschef:  Lasse Larsson

lasse.larsson@tullingekommun.se

Tel: 08-778 00 20

___________________________________________________________

Box  12345
146  50 Tullinge

Besöksadress:

Nyängsvägen 5 A
146 45 Tullinge

__________________________________________________________

Blanketter
Regler och policy för lokaluthyrning

Boka Kommunhus och skolor

Lokalhyror sporthallar och konstgräsplaner

__________________________________________________

E-tjänster

Boka Tullinge Tennishall (Brantbrink)

Boka Tullinge Innebandyhall (Trädgårdsstaden)

Boka konstgräsplan (Brantbrink)

Boka konstgräsplan (Trädgårdsstaden)

Translate »

Detta är en tänkt hemsida för en framtida Tullinge Kommun

Du har kommit till en sida som marknadsförs av Tullingepartiet. Innehållet på webbplatsen visar hur en framtida Tullinge Kommun skulle kunna se ut.

Om du vill utforska webbplatsen klickar du på ”Fortsätt” annars klickar du på ”Lämna webbplatsen”