Tullinge kulturskola

Dansande knattar

Dansande knattar

 

Kulturskolan erbjuder kurser för alla Tullingebor mellan 0 och 20 år inom fyra olika områden: Bild, dans, drama/teater och musik. Verksamheten sker i huvudsak på fritiden, efter skoltid, och är avgiftsbelagd.

Gemensamt för samtliga kurser är att du är garanterad 28 tillfällen per läsår för den terminsavgift som anges för respektive kurs.

Till Kulturskolan kan du komma som nybörjare eller med tidigare erfarenhet, oavsett vilken ålder du har. I bilden, dansen, teatern och musikleken  jobbar vi i grupper som vi sätter ihop efter ålder och/eller förkunskaper. I instrumentalundervisningen jobbar vi i mindre grupper eller individuellt.

Kulturskolans lokaler finns i Falkbergsskolan. Viss undervisning kan ibland erbjudas på andra skolor. Danskurser erbjuds även i Rikstens skola.

Inför Höstterminen

Under vecka 19 skickas återanmälningsblanketter ut via post till alla musik, teater och bildelever. För att vara säker på att behålla din plats på kulturskolan ska återanmälan vara inskickad senast 5 juni. Vill man inte fortsätta i kulturskolan så avsäger man sig sin plats via mejl till kulturskolan@tullingekommun.se.

Danselever kommer att bli kontaktade via mejl för återanmälan.

Höstterminens lektioner börjar vecka 35 och kallelser skickas ut under vecka 33.

Tullinge Kulturskola

Verksamhetschef: Emese Nagy

emese.nagy@tullingekommun.se

Tel: 08-778 0020

_______________________________________________________

Tullinge Kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen

Box  12345
146  50 Tullinge

Besöksadress:

Nyängsvägen 5 A
146 45 Tullinge

Translate »

Detta är en tänkt hemsida för en framtida Tullinge Kommun

Du har kommit till en sida som marknadsförs av Tullingepartiet. Innehållet på webbplatsen visar hur en framtida Tullinge Kommun skulle kunna se ut.

Om du vill utforska webbplatsen klickar du på ”Fortsätt” annars klickar du på ”Lämna webbplatsen”